portokal написа:Василев, дори да стане така, нали и марките струват пари.
Абе де ги приемат тия марки , нали там решението на ВАС и всичко се изхитри да се оправдава така...
Иначе е пекано с марки
|
|
|
portokal написа:Василев, дори да стане така, нали и марките струват пари.
inspectora написа:Като му "съобщава" чрез процеса ... мисля решението да е в ползу ищецу![]()
vassilev написа:inspectora написа:Като му "съобщава" чрез процеса ... мисля решението да е в ползу ищецу![]()
Ама, аз останах с впечатлението, че заявител е не първоначалния кредитор, а на когото е прехвърлено вземането. В тази връзка съобщаване няма. Съобщаването е едностранно адресирано волеизявление от ПЪРВОНАЧАЛНИЯ кредитор до длъжника по правоотношението.
В тази връзка поста на Революшън е повече от изчерпателен.
portokal написа:Опасявам се, че няма да ги приемат, затова написах "дори".![]()
Всъщност има ли въобще откъде да се купят? Май и това го няма. Аз не съм виждала от години.
Melly написа:Кофти въпрос задаваш.
inspectora написа:Ами като ще си говорим за заплащане на д.т. - дали не мога да "приобщя" към делото една щайга с домати?/
portokal написа:Инспекторе, в ЗДТ не пише за домати.
vassilev написа:Очаквай резолюция:
"Б.Д.
Върви с гроздова !"![]()
inspectora написа:Пък и в ГПК пише документ за платена такса - като представя документ, с входящия номер на доматите в деловодството
portokal написа:Поли, не се изисква вероятна основателност, а само липса на очевидна неоснователност, тоест на "противоречие със закона или с добрите нрави".
Биваше и да откажат заповед по 410 заради липса на доказателства (освен за държавната такса, де).
svettoslav написа:И накрая новия Кр. трябва да води дело срещу стария за вземането,щото искът му към Дл. е неоснователен.
|
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта