навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Финанси

Питър Рубен получи наградата "Банкер на годината 2023" за стабилен растеж на ОББ в период на консолидация

2023-12-07 0

Питър Рубен получи наградата

На официална церемония в навечерието на професионалния празник на банкерите – Никулден, Питър Рубен, кънтри мениджър на КВС Group в България и главен изпълнителен директор на ОББ, бе удостоен със специалната награда "Банкер на годината" за стабилен растеж в период на консолидация. Наградите, организирани за 30-и път от вестник "Банкеръ", отличават мениджърите на финансовите институции, които са постигнали най-забележителни успехи през настоящата година.

Наградата връчи заместник-министърът на икономиката и индустрията Ивайло Шотев. При получаването на приза, Питър Рубен сподели: "Горд съм да получа тази награда от името на целия екип на ОББ. Благодарение на техния ангажимент и професионализъм ние сме в състояние да осигурим безпроблемна интеграция на двете банки, които сега съставляват новата Обединена банка, като винаги поставяме интереса на нашите клиенти на първо място."

Признанието от "Банкер на годината" идва малко след отличието на Питър Рубен като "Лидер в устойчивото развитие" от ESG Awards на PWC. През тази година авторитетните Годишни награди за изключителни постижения на Euromoney (Euromoney Awards for Excellence) определиха ОББ за "Най-добра банка в България в сферата на ESG”, а Питър Рубен бе отличен със специалната награда за устойчиво банкиране в рамките на международния конкурс 2023 SDG Pioneers към Глобалния договор на ООН.

за 48%  против 52%  270 гласували
принтирай блогове добави в любимиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума