навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Финанси

Expo MoitePari 2024: За осма поредна година в четири града

2024-02-12 0

Expo MoitePari 2024: За осма поредна година в четири града

За осма поредна година финансовият портал MoitePari.bg организира най-голямото и безплатно събитие за лични финанси и инвестиции Expo MoitePari

Разширявайки се до забележителен формат от четири града, тази година изложението ще посрещне желаещи да се присъединят към него в Пловдив на 16 март, Бургас на 27 април, Варна на 15 юни и София на 4-5 октомври.

Като най-големият и независим портал за сравнение на финансови продукти в България, MoitePari.bg продължава да помага в развитието на финансовата грамотност и да помага на своите посетителите да избират най-подходящите за тях финансови продукти. 

Чрез организирането на събитията Expo MoitePari, финансовият портал дава възможност на потребителите да се докоснат до знанието на експерти в областите инвестиране, кредитиране, недвижими имоти, застраховане и да зададат своите въпроси директно на участниците и партньорите на събитието в специалната Expo зона.

В затвърждаване на традицията на безпристрастното сравнение, както на банкови, така и на инвестиционни продукти, по време на събитието в Пловдив ще се състои и специална церемония, на която ще бъдат отличени най-добре представилите се български взаимни фондове за 2023 г. в няколко категории. 

Фондове в облигации; Консервативни фондове; Балансирани фондове; Фондове в акции.

Тази церемония по награждаване е не само доказателство за десетилетната традиция на MoitePari.bg да прави сравнителен анализ на представянето на взаимните фондове, но и за отличителната позиция на събитието във финансовия живот в България.

За пореден път на Expo MoitePari водещи банкови, инвестиционни и финансови експерти ще представят добри практики за справяне в настоящата икономическа обстановка в страната и света. Ще обсъдим важни теми като: 

  • ситуацията на пазара на недвижими имоти, какви са възможностите за инвестиране през 2024 г.;
  • какви са глобалните тенденции и предизвикателства през новата година; защо е важна застрахователната култура и за какво да внимаваме, когато искаме да застраховаме имуществото си и др. 


Регистрацията вече е отворена на страницата на форума на Expo MoitePari, като по този начин ще си осигурите място на това събитие, което не тряба да пропускате - expo.moitepari.bg/plovdiv.

за 51%  против 49%  230 гласували
принтирай блогове добави в любимиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума