начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

Заплаха-Моля за правна помощ

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заплаха-Моля за правна помощ

Мнениеот nikiberk » 25 Мар 2008, 21:02

Днес работодателя ме извика да си взема трудовата книжка след подадено заявление от мое име по 327/2 преди 20 денаОще по телефона ме предупреди да си нося и да издам и ключовете от личното шкафче Качваики се го срешнах в предверието и без да си говорим се качих до счетоводството Там документите не бяха приключени както изисква закона и аз отказах да ги взема слизаики по стълбите го виждам че тои ме чака с полицаи и изобщо не слушаики какво му говоря за нередността на документите ме приканва да отворя пред него и полицая шкафа си Подозираки че може да ми крои номер му казвам че може и да не си нося ключовете след негово настояване и заплаха от разбиване на шкафа аз тръгвам да го отварям и виждам до самия шкаф едната си обувка която преди 20 дена съм заключил в него в този момент ми стана ясно че шкафа е отварян и можеби е сложено нещо в него с цел да ме дискредитират тъи като съм подел кампания срещу фирмата -сезираик ИТ и за незаконнота им строителство ДНСКВ този момент виждаики обувката му казах че номера няма да им мине и си тръгвам а те да си разбиват трошат и правят каквото искат.Тръгваики си бях директо обвинен от него без да сме отваряли шкафа за крадец и заплашен с съд Моля даите ми съвет как да процедирам веднага се обърнах към адвокатката ми по трудовия спор но тя ме насочи към друг адвокат разбиращ от НП
Кажете как да си защитя правата и как да процедирам ако ме търсят от полицията
nikiberk
Младши потребител

Мнениеот barri » 25 Мар 2008, 21:33

Ако ви потърсят от полицията ви съветвам да послушате адвокатката си по трудовия спор и да намерите колега, занимаващ се с НП. За съжаление много хора в България не са запознати с правата си и много често полицията злоупотребява с това...Само колега може да ви защити правата при положение, че ви извикат от полицията. Все пак ако наистина ви обвинят в кражда- не е никак безобидно нещо.
barri
Потребител

Мнениеот nikiberk » 25 Мар 2008, 21:50

с адвоката се свързах но днес не беше в монтана
за утре имаме договорка да се видим
но четеики тук в форума попаднах на нещо подобно в смисъл че дори да са сложили нещо в щкафа няма пресъпление щото е на територията на предприятието и дефакто няма кражба
плюс това аз имам само единия от ключвете и то не ми е даден срущу подпис просто беше на щкафа когато започнах работа Така че всеки може да има достъп до щкафа ми а на него дори не пише и името ми
nikiberk
Младши потребител

Назад към Наказателно право