начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Много Теми В Едно

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Много Теми В Едно

Мнениеот Desso » 22 Сеп 2004, 16:06

тук ще си отворя място за различни теми които ще измислям аз, за да не ставам досаден в общите теми на lex.bg
Desso

Re: Много Теми В Едно

Мнениеот Desso » 22 Сеп 2004, 16:10

Може ли да осъдя някой за обида по I-net? Предполагам, че не, защото не може да бъде доказано неговото присъствие в отсрещната страна. Но би могло и да се докаже кой е извършителят на обидата след мигновенна реакция на полицията. Какво е наказанието за нанесена обида? Ами ако извършителят се измъкне под предлог, че всичко е било на майтап?
Desso

Re: Desso

Мнениеот kafeto » 22 Сеп 2004, 16:22

Стига глупости, бе Десо! Какви обиди по Интернет бе?!? Ти да не си някакъв болен комплексар - всеки ще те обижда както си иска! Искаш ли да те обидя много лошо и да видим как ще ме осъдиш?!? Иначе на теория, може да се докаже - да! Както добре знаем, на теория всичко би могло да бъде доказано - перфектно престъпление просто няма! Но това тук е БГ бе, човек. То може някой да те убие пред 50 човека, да седне да си пие кафето до трупа ти и никой нищо да не му каже, пък ти за някакви обиди по Интернет. Пък не знам и дали някъде другаде по белия свят биха могли да ти кажат нещо, защото си обидил някого по И-нет :))))))))))))) - не ме карай да се смея - моля те! Не ни занимавай с простотии . . .
kafeto
Потребител

Re: Много Теми В Едно

Мнениеот наблюдател » 22 Сеп 2004, 19:00

Прочетете си в НК текста за обида и ще си отговорите на въпроса след като го разтълкувате малко.
наблюдател

Назад към Наказателно право