начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

условно предсрочно освобождаване

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

условно предсрочно освобождаване

Мнениеот neda6868 » 17 Окт 2015, 08:32

здравейте!имам спешна нужда от съвет.излежавам присъда от 1г и 6 м условна и 3 години ефективна.Към 17-10-2015 г.имам 8 м. остатък.на 8.10.2015 г имаше комисия.Социалният ми работник един месец преди това разговаря с мен и ми приготви документите да бъда предложена на комисията.Минах всички процедури от самооценка,работа по промени в статуса на семейството ми,тестове ,психолог и 1 ден преди комисията ми се казва че имам преписка на РП Русе от 2007 г която не е прекратена.По тази преписка съм се явявала 4 пъти,но се издирва човек,който не е на територията на страна.Последно ходих 2012 г прокурора беше решил да я прекратява.Това е което аз знам по тази преписка,но сега решил да изчака давностния срок.По какви причини аз не знам.Но поради тази причина не стигнах до комисията.Ясно е че това нещо трябва до се прекрати,но въпросите,които си задавам са следните.1.минала съм комисия от смяня на режим от "строг" на "общ",комисия за преместване от закрит тип в общижитие от открип,комисия от "общ" режим на "лек".Как до сега това не се провери.Всеки месец си ходя в отпуск 2 дни.за нова година и великден 5 дни,месец септември 2014 г бях 5 дена в прекъсване,май месец тази година бях 8 дена годишен отпуск,юни бях 5 дена награда.Как никой не ми каза по-рано за проблема за да имам време да реагирам и да го реша.Защо като са решили да ме предлагат не са ми проверили първо нещата как стоят.Това е 2007 г не е нещо ново че да не се знае.2.Това че все още е преписка и няма образувано дело не нарушава ли правата ми по чл.16 от НПК (дано не се лъжа че това е члена),а именно презумцията за невинност до доказване на противното.На всичкото отгоре социалният ми работник се опита да ми вмени и чувство за вина,че аз съм виновна за всичко и тя сега ще се черви и ще се излага заради мен,Въпрос.Не е ли тя човека,която е връзката ми с външния свят и институциите?Писах молба до юристката да ми бъдат извадени копия от протоколите на комисии до сега които съм подписвала.Глас в пустиня.Отговор никакъв.Питам се кой дава право на социалният ми работник да се подиграва с мен и да разбива психиката ми.Аз съм неадекватна вече 7 дена да ходя на работа,което е в моя вреда тъй като не успявам да си изпълня нормата и по този начин не ми се зачита работния ден,а като не ми се зачете деня не ми се намалява присъдата.Питам се кой наруши вътрешният ми мир и спокойствие?На 18-10-2015 г се прибирам отново в затвора и започвам да задавам въпросите си,но незнам дали от там някой ще ми отговори.Моля ви за помощ,и за съвет какво да правя и как да си търся правата.В сайта ще влезна чак на следващата ми отпуска,която ще е в края на ноември затова ви моля да ми пишете на адрес:п.к.8800 гр.Сливен.ОЗ-Сливен.ЗООТ-Недка Иванова Добрева.
Голямо БЛАГОДАРЯ предварително на всички които ще ми отговорят.
neda6868
Нов потребител

Re: условно предсрочно освобождаване

Мнениеот vassilnnikolov » 19 Окт 2015, 22:06

Здравейте,
свържете се с мен на емайл: vassilnnikolov@gmail.com или ми се обадете на телефон 0878323005- ще ви свършим работа.
Поздрави
vassilnnikolov
Младши потребител

Назад към Наказателно право