начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

алкохолна проба

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот kpavlova » 19 Мар 2008, 00:38

Е, сигурно в ОА няма да пише "при рутинна проверка на водачите в паркираните пред блок Х леки автомобили" :D .Ще си пише на еди коя си дата, около еди колко си часа Г-н mucka, който в предходен момент бил употребил алкохол, управлявал МПС...по тихата квартална улица ...., с посока на движение от ул.А към ул.Б.После бил спрян за рутинна проверка на Пътна полиция...Т.е. Обвин.акт ще проследи хронологията на събитията до естествената им развръзка- преди да го застигне г-н mucka лошия късмет.
Другото и аз искам да го видя. :D
А въпреки всеобщото ни неодобрение към деянието на г-н mucka, браво на г-жа mucka, която,макар и да му дължи разбиране, така публично, дори и анонимно, защити честта на главата на семейството въпреки нетрезвото състояние на същата глава, констатирано по надлежния ред :D
kpavlova
Активен потребител

Мнениеот system » 19 Мар 2008, 09:39

kpavlova написа:А въпреки всеобщото ни неодобрение към деянието на г-н mucka, браво на г-жа mucka, която,макар и да му дължи разбиране, така публично, дори и анонимно, защити честта на главата на семейството въпреки нетрезвото състояние на същата глава, констатирано по надлежния ред :D

Това за главата и състоянието й беше много свежо :)
system
Активен потребител

Мнениеот mucka » 19 Мар 2008, 10:28

Чувала съм,че за може максимално да те защити адвокатът ти,не трябва да криеш нищо от него...Няма логика да искам съвет за исмислена ситуация.Благодаря на тези,които ми го дадоха и не се нахвърлиха настървено и с недоверие.Уважавам безкрайно професията Ви!
mucka
Нов потребител

Мнениеот prof_prof » 19 Мар 2008, 11:45

mucka написа:Чувала съм,че за може максимално да те защити адвокатът ти,не трябва да криеш нищо от него...

Абсолютно вярно! Според мен адвокатът Ви ще има голям шанс за успех с това дело :) ако всичко е така, както го описвате 8)
Изображение
QUOD TIBI FIERI NON VIS, ALTERI NE FACERIS
prof_prof
Потребител

Предишна

Назад към Наказателно право