начало

244 кандидати са допуснати до външния конкурс за административните съдилища 244 кандидати са допуснати до външния конкурс за административните съдилища

Опитват се да ме осъдят за нещо, което не съм извърши.

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Опитват се да ме осъдят за нещо, което не съм извърши.

Мнениеот starsailor85 » 31 Окт 2016, 19:50

Здравейте
преди половин година - денят, в който се игра финала на Шампионска лика - краят на месец май - влязох в пререкание с мои роднини - първи братовчеди, заради селски изпълнения, не от моя страна. Псувахме се, викахме си, такива неща- типично по европейски. 'Братчетката беше със кандидат-съпруга си и пича нещо се възгордя, макар и до тогава да не се намесваше и ми застана на сантиметри от лицето, държейки сопа. Аз го блъснах, той падна и след това изчезна на някъде. Цъфна полиция, цъфнаха и други мои роднини. Написа се протокол, в който се казваше, че съм ги обиждал, макар, че се обиждахме взаимно. С идеята да не се занимавам с глупости, 'защото бременната ми съпруга беше около мен, казах на полицията "ОК, да ме съдят за клевета, техен проблем" и игнорирахме нещата, имахме по-важни проблеми тогава. Да вземе тоя идиот да си извади медицинско, че съм го бил и да пусне жалба в Районната прокуратура. Мина някакво време и ме викаха в полицията да давам обяснения, викаха и моите свидетели, сигурно са викали и неговите. Минаха няколко месеца от тогава и сега разбирам, че е образуване досъдебно производство. Разбрах по меко казано "кофти" начин - баща ми беше мой свидетел и човека, който спря в последствие идиота да не ме убие с тая сопа, го търсили, ама от къде да знаят, че не си вдига телефона когато е на работа и ми звъняли на мен. Аз съм същият и накрая звънят на съпругата ми да я питат "къде можем да намерим свекъра ти". Тя им казва и му носят призовка да се яви като свидедел. Те го намират и се оказва, че призовката е за след 2 часа. Той ми звъни и аз изпадам в шок и ужас. Мислех, че всичко с насмешка е забравено. Но явно не. Идиота знае, че жена ми е в 9-ти месец вече и това е най-болезненото. Лековатото и може би несериозно представяне на фактите си е чиста защитна реакция от моя страна. Нещата изведнъж станаха супер сериозни. Кажете какво да правя, задавайте въпроси, абе помагайте. Информативно - ако ударя някого ще си счупя ръката и аз ще трябва да си вадя медицинско, не жертвата. Какво да правя? Никога не съм стъпвал в полиция преди това и нямам идея дори как да се държа.
starsailor85
Нов потребител

Re: Опитват се да ме осъдят за нещо, което не съм извърши.

Мнениеот kolegat » 01 Ное 2016, 20:20

Писах ви на лични.
kolegat
Потребител

Назад към Наказателно право