начало

Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт

работя като ЗАТС

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

работя като ЗАТС

Мнениеот simonabg » 14 Яну 2008, 21:35

Работя по щат като ЗАТС, но в предприятието където работя щата за домакин и касиер бяха закрити, а на мене ми възложиха да изпълнявам и тези функции (съответно без да бъде упоменато това в трудовия ми договор). Искам да попитам - Правилно ли е това? И ако е правилно какво трудово възнаграждение трябва да получавам? Сега то е почти на нивото на минималната работна заплата в държавата. Благодаря ви
simonabg
Нов потребител

Мнениеот ralitsa » 16 Яну 2008, 16:46

Ко и туй бе??? :D :D :D :D :D
I have learned, that if one advances confidently in the direction of his dreams, and endeavors to live the life he has imagined, he will meet with a success unexpected in common hours.
ralitsa
Потребител

Мнениеот punisher » 16 Яну 2008, 17:31

И ние понякога не разбираме. :P :P :P :P
Какво е това –ЗАТС????Какви ли длъжности няма.
punisher
Потребител

Re: работя като ЗАТС

Мнениеот sarbijanac » 16 Яну 2008, 23:59

simonabg написа:Работя по щат като ЗАТС, но в предприятието където работя щата за домакин и касиер бяха закрити, а на мене ми възложиха да изпълнявам и тези функции (съответно без да бъде упоменато това в трудовия ми договор). Искам да попитам - Правилно ли е това? И ако е правилно какво трудово възнаграждение трябва да получавам? Сега то е почти на нивото на минималната работна заплата в държавата. Благодаря ви

А възможно е само леко да са коригирали длъжностната Ви характеристика и да са Ви вменили и тези задължения.И готово....

Що се отнася до трудовото възнаграждение допълнително такова се дължи ,ако работника полага допълнителен труд при същия работодател на друга длъжност.А в случая друга длъжност не виждам.Тя просто вече не съществува в щатното разписание на предприятието.
Но няма пречка като отшуми съкращението в щата на предприятието да постигнете чрез индивидуално договаряне с работодателя леко завишение на трудовото възнаграждение.
За сега малко успокойте топката и си кажете"Благодаря,че ме оставиха на работа".Пък за другото има време.
sarbijanac
Активен потребител

Назад към Трудово право