начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Предсрочно прекратяване на договор от работодател с Бюро по

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Предсрочно прекратяване на договор от работодател с Бюро по

Мнениеот taisanj » 26 Апр 2009, 16:29

Здравейте!Сключен е договор от фирма с Бюро по труда по програма за 2 години,назначеният работник по програмата неочаквано реши да напусне фирмата, а работодателят не желае да работи с друг.Какви са пътищата за предсрочно прекратяване на договора?Благодаря предварително.
taisanj
Младши потребител

Re: Предсрочно прекратяване на договор от работодател с Бюро по

Мнениеот taisanj » 26 Апр 2009, 23:36

Вие, добре ли сте?
Форумът е за това да се пита, то човек не може да знае всичко, но явно има хора, които се мислят за големи умници.
Би трябвало да сте интелигентни хора, а то какво се оказва!?!?
taisanj
Младши потребител

Мнениеот satir » 27 Апр 2009, 05:41

не, не е добре. това е форумният спамер, дето получава ерекция и "ражда" нещо само докато спами :idea: иначе е духовен и интелектуален кастрат.
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот pelagena » 29 Апр 2009, 12:16

Най- напред разгледайте договора в частта "отговорности и санкции", но по мое мнение нямате особен избор- или ще трябва да изчакате един месец, през който да ви насочат друг подходящ кандидат от Бюрото по труда и ако няма такъв договорът ще се прекрати (без неустойка за Вас) или няма да изпълнявате задължениетя и ще си платите цялата получена сума , ведно със ....Късмет! :)
pelagena
Нов потребител

Мнениеот taisanj » 29 Апр 2009, 23:42

Въпросът с плащането не е проблем, защото са ми дали пари само за 1 месец, дори и неустойка да ми искат не е кой знае колко,въпросът е да не ме карат да плащам суми, които още не съм получила.Например за целия период, за който е сключен договора.
taisanj
Младши потребител

Назад към Трудово право