начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

като не подпиша заповедта за прекратяване на ТП какво следва

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

като не подпиша заповедта за прекратяване на ТП какво следва

Мнениеот spasimira » 01 Сеп 2010, 19:32

Привет на всички форумци! Имам следното питане-днес ми съобщиха, че в близките1-2 дни ще ми връчат заповед за прекратяване на трудовото правоотношение, но още не ми е известно по реда на кой член от КТ ще е нормативно обосновано. Та искам да знам ако откажа да я подпиша, това означава ли, че прекратяването все пак ще влезе в действие и откога? Дългогодишен служител съм в това учреждение и ми остават 3 год. до пенсия. Това има ли някакво значение при подбор на работниците, които трябва да бъдат съкратени? Спешно се нуждая от указанията Ви! Благодаря Ви!
spasimira
Нов потребител

Re: като не подпиша заповедта за прекратяване на ТП какво следва

Мнениеот inspectora » 02 Сеп 2010, 08:18

Указания :arrow: започвайте още от сега да си търсите нова работа ...
inspectora
Активен потребител

Re: като не подпиша заповедта за прекратяване на ТП какво следва

Мнениеот challenger » 22 Сеп 2010, 18:44

Като откажете да подпишете заповедта, ще ви я връчат пред 2ма свидетели и влиза в сила. В конкретния случай отказа не променя нищо.
challenger
Нов потребител

Назад към Трудово право