начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Освобождаване от работа под друга длъжност

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Освобождаване от работа под друга длъжност

Мнениеот kassandra » 25 Окт 2010, 13:28

Здравейте!
Имам следния казус: На 17.05.2010г бях преназначена от длъжността "главен специалист" в Областно пътно управление-Варна със срок на договора постоянен на длъжност "счетоводител-калкулант" с код НКПД-41923002 на основание чл.119, във връзка с чл.70 от КТ. На 03.09.2010 бях освободена на основание чл.71, ал.1 от КТ, но на длъжността "счетоводител-касиер и и шифър НКПД:2411-6007. Между тези месеци не съм получавала нова заповед за преназначение или допълнително споразумение. Озадачена съм, че съм назначена на една длъжност с един шифър, а ме освобождават под друга длъжност със съвсем различен код. Интересува ме какви са моите права и какво мога да предприема.
Благодаря Ви предварително!
kassandra
Нов потребител

Назад към Трудово право