начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Предизвестие за напускане по чл. 325, 326 или 327, ал. 2?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Предизвестие за напускане по чл. 325, 326 или 327, ал. 2?

Мнениеот k_petkowa » 31 Окт 2010, 15:02

Здравейте,
имам нужда от Вашата помощ, понеже за съжаление въобще не съм запозната с КТ.
Искам да напусна настоящото си работно място - имам системно забавяне на трудовите възнаграждения, имам да използвам над 40 дни платен годишен отпуск.
Ще подам предизвестие, че напускам по чл. 325, ал. 1 - по взаимно съгласие, ако не се приеме да се счита за 1-месечно предизвестие по чл. 326.
Как мога да ги задължа да ми изплатят неплатенитевъзнаграждения и неизползваната от мен годишна отпуска. Мога ли да се позова на чл. 327, ал. 2 или това са 2 взаимноизключващи се неща?
Предварително благодаря за информацията :)
k_petkowa
Нов потребител

Назад към Трудово право