начало

Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт

Прекратяване на безсрочен трудов договор, моля помогнете

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Прекратяване на безсрочен трудов договор, моля помогнете

Мнениеот sparky01 » 26 Яну 2008, 00:59

Здравейте,
Моля ви мили хора помогнете. Каква санкция следва при неспазване на едномесечното предизвестие? И въобще как да постъпя, незнам объркана съм. Преди месец излязох в отпуск, причината беше бременност. След спонтанен аборт, сега си намерих друга работа и започнах. Проблема е, че срока на платения отпуск изтича. Работодателите ми незнаят за случката. Какво да направя, мога ли да си взема неплатен отпуск и след това да си пусна молба за напускане? А може и да ме питат защо лекаря не ти даде болничен? Какво да кажа?
Предварително благодаря
Всичко добро
sparky01
Нов потребител

Мнениеот margaritahlebarova1 » 28 Яну 2008, 10:17

1 ? dokolkoto razbiram situaciqta e slednata v momenta ste v bolni4en poradi bremennost , koqto mejduvremenno e prekratena. ne ste izvestili zatova rabotodatelq si i produljavate da polzvate bolni4niq kato sushtevremenno zapo4vate druga rabota bez da imate sklu4en za neq trudov dogovor.vuprosut mi e imate li nqkakuv doument ,4e bremennostta e prekratena .konstatirahte li go s lekar ?
margaritahlebarova1
Младши потребител

Назад към Трудово право