начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Въпрос относно преназначаване

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос относно преназначаване

Мнениеот mito_nikov » 18 Яну 2010, 15:06

Здравейте,
Работя в едно заведение като сервитьорка на трудов договор за неопределено време от м. септември 2008г. със основно месечно възнаграждение 225 лв.
При направена от мен проверка в НАП в края на декември се указа че има допълнително споразумение към трудовия ми договор от м. март 2009г. в което е записано че съм преназначена от длъжност сервитьорка в длъжност хостеса
с основно месечно възнаграждение 260 лв.
Аз не съм подписвала споразумение. Имат ли право да ме преназначават без мое
знание и при условие че заплатата ми е 260 лв. защо осигурителните вноски са за 320 лв.
Предвaрително благодаря.
mito_nikov
Нов потребител

Re: Въпрос относно преназначаване

Мнениеот vioma » 19 Яну 2010, 14:38

Не могат да Ви преназначат без Ваше знание и съгласие, трябва да имате подписано допълнително споразумение към трудовия договор. Поставете въпроса пред работодателя си. Осигуряването Ви е на по-висок праг, тъй като има задължителни минимални нива на осигуряване за отделните професии.
vioma
Младши потребител

Назад към Трудово право