начало

Задържаха крадец, обрал апартамента на секретаря на президента Николай Копринков Задържаха крадец, обрал апартамента на секретаря на президента Николай Копринков

Допълнителен платен отпуск

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Допълнителен платен отпуск

Мнениеот d_stalev » 20 Авг 2004, 19:13

Приятелката ми работи на бензиностанция от 14 месеца и има общо 37 месеца трудов стаж , колко отпуска и се полага ?
d_stalev
Нов потребител

Re: Допълнителен платен отпуск

Мнениеот haralampieva » 20 Авг 2004, 19:23

На 20 дни основен годишен платен отпуск - на основание чл. 155 от Кодекса на труда.
Съгласно Наредбата за работното време, почивките и отпуските - чл. 22 .
haralampieva
Нов потребител

Мнениеот monteskio_ » 21 Авг 2004, 11:08

Допънителен платен годишен отпуск може да бъде уговорено между работодателят и самият работник или в колективния трудов договор ,ако има сключен такъв.

MONTESKIO
monteskio_

Мнениеот donna » 21 Авг 2004, 11:12

на ненормиран работен ден ли се работи ,вземи го уточни ,защото ако е така има право съгласно чл.156 от КТ на допълнително не по малко от 5 раб. дни
donna
Старши потребител

Мнениеот d_stalev » 22 Авг 2004, 09:20

На нормиран работен ден е , но за това че работи на бензиностанция не се ли полагат няколко дни ( имам предвид вредни )
d_stalev
Нов потребител

Мнениеот Гергана » 31 Авг 2004, 21:31

Детето ми ще бъде 1-ви клас.Имам ли право на някаква отпуска във връзка с това.
Гергана

Назад към Трудово право