начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ОСИГУРОВКИ ЗА АДВОКАТ

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ОСИГУРОВКИ ЗА АДВОКАТ

Мнениеот zdravkoshopov » 31 Яну 2008, 12:22

МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА КАЖЕ КОЛКО СТРУВАТ СОЦИАЛНИ ПЛЮС ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ НА МЕСЕЦ ПРИ УПРАЖНЯВАНЕ НА АДВОКАТСКА ПРОФЕСИЯ? ВСЕКИ МЕСЕЦ ЛИ СЕ ВНАСЯТ ИЛИ В КРАЯ НА ГОДИНАТА?
zdravkoshopov
Потребител

Мнениеот punisher » 31 Яну 2008, 13:08

Зависи за кои социални рискове се осигурявате колега.
Аз се осигурявам за всички без трудова злаполука и професионална болест и това възлиза на 75лв.Като в тази сума се включват и 7лв. за обслужване от осигурителната каса,защото нямам време сама да се занимавам.Аз плащам всеки месец,за да не ми се натрупват накрая много пари.Но има колеги,които плащат на края на годината.
punisher
Потребител

Мнениеот pitasht » 31 Яну 2008, 15:10

Това е ако се осигуряваш на минималното за свободна професия, като го надвишиш в края на годината равниш.
Така че предварително никой не може да ви каже колко ще внасяте годишно.
Консултирайте се със счетоводител
pitasht
Активен потребител

Назад към Данъчно право