начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Презаверка на разрешение за строеж

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Презаверка на разрешение за строеж

Мнениеот boyaneca » 22 Ное 2012, 11:47

Здравейте.Предстои ми презаверка (презаверяване} на разрешителното за строеж на масивна сграда .Един мой познат като мен като мен с втора група инвалидност [глухота]е бил освободен от таксата за презаверка в район Столична Община.Но в нашата Община Витоша не знаели за подобно нещо .Моля за съдействие тъй като в Съюза на глухите липсва юрист.
Благодаря предварително
boyaneca
Младши потребител

Re: Презаверка на разрешение за строеж

Мнениеот julyanvonemona » 23 Ное 2012, 09:06

Темата Ви не е ориентирана в правилния раздел на Форума. Преместете я където се коменират въпроси по ЗМДТ или законите които уреждат социалнисят статус на гражданите в РБ.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Данъчно право