начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

МОЙ ДОСТАВЧИК МИ Е ПУСКАЛ ФАКТУРИ, ЗА КОИТО НЕ ЗНАМ

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

МОЙ ДОСТАВЧИК МИ Е ПУСКАЛ ФАКТУРИ, ЗА КОИТО НЕ ЗНАМ

Мнениеот roni2102 » 25 Ное 2012, 15:06

ИМАМ СЛЕДНИЯ ПРОБЛЕМ: ПРАВИ МИ СЕ РЕВИЗИЯ И МОЙ ДОСТАВЧИК МИ Е ПУСКАЛ ФАКТУРИ, ЗА КОИТО НЕ ЗНАМ И НЕ ПРИТЕЖАВАМ. ТОЙ СИ ГИ Е ВПИСАЛ В ДНЕВНИЦИТЕ И СИ Е ИЗЧИСТИЛ СКЛАДА. АЗ СЪМ ПОДАЛ МОЛБА ДО ПОЛИЦИЯТА НО СЕ БАВИ ОБРАЗУВАНЕТО НА СЪДЕБНО ДЕЛО А ДАНЪЧНИТЕ МИ ПИШАТ АКТ. КАК ДА СПРА ТОВА ИЛИ ДА ДАКАЖА ЧРЕ НЯМАМ ПОЛУЧЕНИ ТАКИВА ДОСТАВКИ И НЯМА ПОДПИСАНИ ОТ МЕН ДОСТАВКИ.

БЛАГОДАРЯ
roni2102
Нов потребител

Re: МОЛБА ЗА СЪДЕЙСТВИЕ

Мнениеот prnedev » 13 Дек 2012, 01:16

И ЗА КАКВО ВИ ПИШАТ АКТ ДАНЪЧНИТЕ? ЧЕ НЕ СТЕ "ТОЧИЛ" ДДС, НА КОЕТО СТЕ ИМАЛ ПРАВО ПО ФАКТУРИТЕ НА ВАШИЯТ ДОСТАВЧИК ЗА СТОКИТЕ, КОИТО СТЕ КУПИЛ, КОГАТО СИ Е ЧИСТИЛ СКЛАДА? ВЯРНО СИ Е ЗА ПОЛИЦИЯ РАБОТАТА
prnedev
Активен потребител

Re: МОЛБА ЗА СЪДЕЙСТВИЕ

Мнениеот emilgrigorov » 13 Дек 2012, 10:00

Че я няма стоката, затова. И дължи ДДС. Глупава история. Дори да е открадната, пак дължи ДДС, ужас.
Намерете си добър адвокат.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Re: МОЙ ДОСТАВЧИК МИ Е ПУСКАЛ ФАКТУРИ, ЗА КОИТО НЕ ЗНАМ

Мнениеот prnedev » 06 Яну 2013, 19:07

Григоров, за покупки става дума, не за продажби ;-) Какво ДДС да дължи. Така и не стана ясно за какво му пишат акт. Едва ли е за това, че не е отчел покупки, които не ги е купил.
За всичките ми години само един път са ме питали данъчните за едни салами, купени от Метро, и дори не се наложи писмени обяснения да правя.
А че адвокат му трябва, трябва му ;-)
prnedev
Активен потребител

Re: МОЙ ДОСТАВЧИК МИ Е ПУСКАЛ ФАКТУРИ, ЗА КОИТО НЕ ЗНАМ

Мнениеот thebeast » 07 Яну 2013, 23:01

Да възпроизведе акта във форума, ние ще му напишем жалбата :D
thebeast
Потребител

Назад към Данъчно право