начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

Двама управители в ООД-проблем?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Двама управители в ООД-проблем?

Мнениеот leia76 » 17 Май 2010, 09:21

Здравейте,
Търся решение на казус с който до сега не съм се сблъсквала, и ще съм благодарна на съвет от Ваша страна.

ООД-има вписани двама управители, които са и съдружници.
Отношенията им са изключително влошени-никакъв шанс за ОС с което да бъде взето някакво решение касаещо казуса.
Единият от управителите си прави каквото иска с дружествените работи, без да дава никакво обяснение на другия. (тук мисля за чл. 71,но.....)

Въпросът ми е може ли да бъде освободен управителят, причиняващ вреди на дружеството, само с действия на другият и ще съм благодарна на всеки съвет.

Успешна седмица желая, :wink:
Аватар
leia76
Потребител

Re: Двама управители в ООД-проблем?

Мнениеот alex766 » 18 Май 2010, 12:58

Никой ли не иска да даде идейка ;)
alex766
Младши потребител

Re: Двама управители в ООД-проблем?

Мнениеот paruchev_ » 31 Май 2010, 01:08

Идейката трябва да е в ТЗ,хипотезите, при които може да се изключи съдружник..
paruchev_
Потребител

Назад към Търговско право