Здравейте, не знам дали въпроса ми се отнася към търговското право, но ако не моля насочете ме към кой да се обърна.
Моят проблем накратко: Наскоро трябваше да пътувам от Варна за Милано, купих си билети от Варна за София и от София за Милано на компанията WizzAir. Двата билета не са свързани. Всичко беше точно до момента в който останових, че полета от Варна за София закъснява два часа. Изпуснах си другия полет и пътуването ми не се осъществи. От компанията ми казаха, че не поемат абсолютно никаква отговорност и пари не връщат. Целта на пътуването ми беше интервю за работа, която работа ми беше на 99% сигурна. Заради тях си изпуснах възможността. Въпроса ми е: МОГА ЛИ ДА ИМ ЗАВЕДА ИСК ЗА ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ И АКО ДА, КАКЪВ ШАНС ИМАМ?
Благодаря ви предварително.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Иск срещу Транспортна компания
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Иск срещу Транспортна компания
Здравейте, бих Ви препоръчал да се обърнете към директно към адвокат. Мога да препоръчам тази кантора: http://lawoffice-vm.com/ . Адвокатите са наистина добри, така че можете да се обърнете към тях за помощ.
- dimitarvas
- Нов потребител
Re: Иск срещу Транспортна компания
Интересувам се, дали въобще има смисъл да търся адвокат. В предвид казуса ми търся мнение имам ли шанс ако заведа дело да го спечеля. Вижте какво ми отговориха от компанията:
Както знаете Уиз Еър България не предлага свързващи полети и сътоветно не носи отговорност за полет, който бихте могли да пропуснете. Това е и причината, поради която не можете под един и същ резервационен код да резервирате/закупите места за свързващи полети.
...
За съжаление ние не можам да ви възстановим разходите за неизползваните полети, както и да ви обезщетим за пропуснати ползи.
Както знаете Уиз Еър България не предлага свързващи полети и сътоветно не носи отговорност за полет, който бихте могли да пропуснете. Това е и причината, поради която не можете под един и същ резервационен код да резервирате/закупите места за свързващи полети.
...
За съжаление ние не можам да ви възстановим разходите за неизползваните полети, както и да ви обезщетим за пропуснати ползи.
- s.trifonov
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|