начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Моля помогнете

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля помогнете

Мнениеот zlobil007 » 08 Ное 2010, 12:43

Здравейте!
Ако някой има информация,нека я с подели с мен.
Регистрирах се в един сайт за интернет търговия,и таксата за регистрация бе6е 90 евро,но аз не обърнах внимание и сега постоянно ми изпращат писма на които ми пишат,че ще си вземат парите по съдебен път!
Аз си оставих моите дани,фирма,имена и адрес,но не съм записал никаква банкова сметка!
Моля ако имате точна информация,моля пишете!
zlobil007
Нов потребител

Re: Моля помогнете

Мнениеот zlobil007 » 08 Ное 2010, 14:02

Ами как ще стане това,аз се регистрирах,но не съм плащал фактурата,няма ли начин да се откажа?
zlobil007
Нов потребител

Мнениеот atanaspetrovmeister » 08 Ное 2010, 14:16

zlobil007 написа:Ами как ще стане това,аз се регистрирах,но не съм плащал фактурата,няма ли начин да се откажа?

Със сигурност преди да сте се регистрирали някъде там, във въпросния сайт, Ви се е наложило да отметнете, че сте се запознал с условията и сте съгласен с тях. И със сигурност в едно от тях са споменати начините и допустимия срок за отказ. Според мен прочетете си ги отново внимателно :wink: и ако Ви е трудно да прецените последиците, наистина се консултирайте със специалист.
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Мнениеот zlobil007 » 08 Ное 2010, 14:38

Да но това е немски сайт и не виждам как ще стигнат до мен че да си вземат сумата?
zlobil007
Нов потребител

Мнениеот atanaspetrovmeister » 08 Ное 2010, 15:09

zlobil007 написа:Да но това е немски сайт и не виждам как ще стигнат до мен че да си вземат сумата?

Още по-зле... Доколкото ми е известно там таксите по изпълнителни дела са "малко" по-различни, та в този ред на мисли... "покрай копчето да не изгори балтона" и дали все още говорим за 90 евро?!? :roll:
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Назад към Търговско право