начало

ВАС отказа да спре увеличението на минималната заплата от догодина ВАС отказа да спре увеличението на минималната заплата от догодина

Застрахователно обезщетение

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Застрахователно обезщетение

Мнениеот peter8 » 25 Ное 2010, 15:02

Здравейте,

Искам да попитам дали няккой може да ми помогне по следните въпроси:

Дали застраховка каско покрива и щетите извършени, когато водачът на МПС-то е претърпял произшествие при нарушение на ЗДДП- конкретно попаднал е в шахта, докато се е движил в лявото платно?, и

Дали
издадено удостоверение от пътна полиция е достатъчно доказателствено средство за търсене на претърпени вреди?

Предварително ви благодаря!
peter8
Младши потребител

Re: Застрахователно обезщетение

Мнениеот TheOldMan » 25 Ное 2010, 15:20

Зависи от застрахователя, и от това какво е написано в акта.
Знам, че за алкохол на момента те отсвирват, но за това нарушение... ми то при изпреварване се ползва и лявата лента. Виж точно по кой член е записано нарушението в акта.

А вредите - от кой ще ги търсиш? Общината е сложила капаци, някой ги е откраднал. Виновни са крадците. Или поне така ще ти отговори общината, или който е там собственик на пътя. Има няколко случая на спечелени такива дела, но процента е малък.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Назад към Търговско право