начало

Нагласите на студентите по „Право“ за наказването на престъпления Нагласите на студентите по „Право“ за наказването на престъпления

Намиране на финансови отчети!

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Намиране на финансови отчети!

Мнениеот blackshirt » 02 Фев 2011, 15:47

Здравейте,
Интересува ме как и откъде мога да се снабдя с финансовите отчети на ЕООД. Пробвах с "Дакси"-ударих на камък. Пробвах с "Апис"-резултат отново същият. Бихте ли ми препоръчали някаква работеща система. Трябват ми финансовите отчети на това дружество във връзка с дело к,оето водим срещу него!
blackshirt
Нов потребител

Re: Намиране на финансови отчети!

Мнениеот teodora_koleva » 02 Фев 2011, 16:19

Пробвахте ли в ТР?
teodora_koleva
Младши потребител

Мнениеот blackshirt » 02 Фев 2011, 17:05

Разбира се, първо там проверих. И в момента гледам в сайта на регистъра, има всякакви други документи сканирани и качени, но финансови отчети няма.
blackshirt
Нов потребител

Мнениеот teodora_koleva » 02 Фев 2011, 17:23

Хм, защо съда не ги изиска по служебен път. След като видите дело и те биха имали значение за него не мисля, че ще е проблем да се снабдите с тях.
Друг вариант е да дадете данните на фирмата и да опитам да помогна.
teodora_koleva
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 02 Фев 2011, 22:57

чл. 190 ГПК
Обаче, колега, много ви е оскъдно изложението и повече не мога да подскажа, но е странно- какво се домогвате да докажете с ГФО на ответника? Данни за икономическите показатели на едно дружество може да поискате поне от още едно място, да не споменавам, че ГФО с 90% не отразява реалното състояние.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот blackshirt » 03 Фев 2011, 12:14

Здравейте,
Благодаря за отговорите, не съм колега(юрист) и за това не мога да отговоря на някои от вашите въпроси. Мисля, че е изпуснат момента ГФОтчети да бъдат изискани по служебен път, делото вече е на последна инстанция.
teodora_koleva изпратил съм ви данните на фирмата на "лични съобщения".
blackshirt
Нов потребител

Назад към Търговско право