начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

Смяна на дейноста на ЕООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Смяна на дейноста на ЕООД

Мнениеот kubeto83 » 20 Фев 2011, 19:09

Здравейте.Имам ЕООД което е регистрирано със предмет на дейност:
призводство и продажби на пластмасови,метални изделия . .. . .и т.н. ......... строеж или обзавеждане на недвижеми имоти с цел продажба.
Въпроса ми е дали със последната дейност която съм написал мога да изпълнявам дейност като агенция за недвижеми имоти или трябва да променя дейноста на фирмата.
kubeto83
Нов потребител

Re: Смяна на дейноста на ЕООД

Мнениеот insconsultbg » 23 Фев 2011, 18:37

Можете, и то не благодарение на последната дейност, която сте упоменали, а благодарение на това че извършвате дейност, която не е изрично забранена от законодателството на Република България! :)
P.S. Все пак е хубаво да се провери дали не се изисква лиценз/разрешително за дейността, за която споменавате, преди да започнете дейност по същество!

Поздрави!
insconsultbg
Младши потребител

Re: Смяна на дейноста на ЕООД

Мнениеот kubeto83 » 24 Фев 2011, 01:29

Благодаря много.Иначе за лиценз не трябва а само патент се плаща.Отново благодаря.
kubeto83
Нов потребител

Назад към Търговско право