начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

Закриване на ЕТ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Закриване на ЕТ

Мнениеот mpulle » 03 Мар 2011, 16:14

Здравейте,
преди 2 години открих ЕТ на мое име, смятах да си отворя магазин за детски дрехи, но така и не стана. Чрез познат адвокат направихме ЕТ-то но без да регистрирам дейост. За съжалние сега той е извън БГ и аз не знам какво да правя :(
Сега искам да го закрия, но не знам какво точно да направя? Може ли някой да ме ориентира какво е нужно да се направи? Не е пререгистрирано и до колкото знам може и служебно да е закрита, но идея си нямам къде да проверя. Ще съм благодарна, ако ми помогнете :oops:
mpulle
Младши потребител

Re: Закриване на ЕТ

Мнениеот nk7702n » 03 Мар 2011, 18:29

Със сигурност не заличена служебно фирмата Ви независимо дали е извършвала дейност или не. Има доста документи, които трябва да се подготвят, така че с всички документи за ЕТ- то отидете при друг адвокат, за да Ви подготви нещата.
nk7702n
Старши потребител

Назад към Търговско право