Здравейте, искам да прехвърля изцяло фирмата си ЕООД на друго лице, като остана управител на фирмата, бихте ли ме посъветвали какви документи ще са необходими затова , тъй като лицето ще бъде в българия само един ден и всичко трябва да бъде подготвено предварително?
Благодаря ви предварително за помощта!
- Дата и час: 23 Ное 2024, 07:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Прехвърляне на ЕООД
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Прехвърляне на ЕООД
Тоест искате да прехвърлите 100 процента от дружествените дялове на 3л. , като последното Ви остави като управител?
Или искате да прехвърлите търговското предприятие?
Каква е целта на занятието , че хората масово смесват двете действия.
Според мен най-добре посетете колега да Ви изготви документите и осъществи промените.
Или искате да прехвърлите търговското предприятие?
Каква е целта на занятието , че хората масово смесват двете действия.
Според мен най-добре посетете колега да Ви изготви документите и осъществи промените.
- REVOLUTION
- Активен потребител
Re: Прехвърляне на ЕООД
да, искам да прехвърля 100% от дяловото участие на трето лице, като остана управител.
да минем през нотариус за прехвърлянето ще е достатъчно ли от страна на новия собсвеник на капитала? адвоката ми в момента на почивка извън българия и няма да го има тази седмица, другите неща мисля с него да ги правя( вписвания и всичко останало)
да минем през нотариус за прехвърлянето ще е достатъчно ли от страна на новия собсвеник на капитала? адвоката ми в момента на почивка извън българия и няма да го има тази седмица, другите неща мисля с него да ги правя( вписвания и всичко останало)
- tuzarq
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|