Здравейте,
предстои ми намаляване на стойността на капиталовите дялове в ЕООД, някой може ли да ми каже какъв точно трябва да е текста, който е необходимо да публикувам в Държавен вестник?
В протокол - решението на едноличния собственик, задължително ли е да посочвам конкретна причина за намаляването на капитала или израза: " едноличният собственик на капитала взе решение да бъде намален капитала на ..(фирма).. от .. на ... сума" се счита за достатъчен, като причина за промяна?
Ако някой може да ми изпрати, на лични съобщения, име на фирма извършила пдобна промяна, за да проверя в ТР какво е подавано ще ми бъд еизключително полезно.
Предварително благодаря и желая приятен ден на всички.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 08:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Намаляване на капитал в ЕООД
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Намаляване на капитал в ЕООД
Не се занимавайте с неща от които нищо не разбирате. Даже някой да напише нещо, как ще разберете дали е правилно или не.
- neutralen
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|