Здравейте,
Да ви разкажа моята история.Днес жена ми звънни и вика ще сменят електромерите.Аз и викам кажи им,че не искаме да ни сменят електромера и да си ходят.Да ама не,човека вече го бил сменил и искал тя да се разпише,че е присъствала на смяната и е съгласна с данните,които той е написал в констативния протокол.След 15 минути бях при тях.Почна се едно хрънкане-мрънкане как те си вършели работата и как не зависело от тях.Понеже бях в час им казах,че както таблото така и електромера са моя собственост (1965 производство-1985 последна проверка,съсобственик в идеалните части на блока) и ще се обадя в полицията,защото ми обсебват нещата без да имат съгласието ми.Звъня тоя на някъв шеф и той вика "Ок,върнете му електромера,но да се разпише на потокола,че не е искал да го сменим.".Естествено не подписах протокола,а им казах,че ще им напиша "молба" да си я прикрепят към протокола.Тя една молба ама както й да е.Итересно ми е какво да очаквам сега от тях?Как мислите?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 04:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Смяна на електромери от ЧЕЗ София
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|