Здравейте
искам да пратя стока на мой клиент. Какъв документ трябва да направя ако искам мой човек от фирмата да му достави стоката. Ако може да ми дадете някакви примерни или бланки. Какво трябва да съдържа такъв документ. Клиента си е платил предварително така че няма да се искат пари от него. Също как се прават подобни документи за чужбина (например за англия).
- Дата и час: 22 Ное 2024, 23:12 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Доставяне на стока до клиент
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Доставяне на стока до клиент
Най-обикновена разписка: "Аз (трите имена на получателя) получих (там каквото си му докарал) в цялост и изправност, без видими забележки. Стоката ми беше доставена на адрес ...... на (дата) в ..... (часа).
Получил: ............. Доставил: ......................"
Получил: ............. Доставил: ......................"
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|