Здравейте!
Занимавам се с ръчна изработка на бижута и обмислям регистрация в....... и други подобни сайтове, които се явяват нещо като виртуални МОЛ-ове с магазинчета на много ръчно творящи. На няколко места в Интернет прочетох, че за да продаваш чрез Интернет платформи не е необходимо да имаш фирма.
Пиша тук със следните въпроси:
1. Коректна ли е тази информация и ако е така, тя важи ли за продажба чрез ВСЯКАКВИ платформи като например Фейсбук и блогове?
2. Как следва да се озаконяват продажбите в случай, че наистина не се налага регистрация на фирма?
*Прочетох някои подобни теми и тук - на мен лично ми отказаха регистрация на свободна професия, тъй като на практика дипломата ми не отговаря на дейността, която искам да развивам. Като занаятчия също не мога да се "класирам"
Благодаря предварително за отговорите и отделеното време!
- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Продажба чрез Интернет платформи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|