начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Въпрос относно изисквания за родителски коператив

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос относно изисквания за родителски коператив

Мнениеот vladib » 02 Окт 2023, 09:21

Здравейте искам да стартирам родителски кооператив.Имам 6 деца на възраст 10 години с работа за 3 астронимически часа и водене до училище, малко помощ за домашните , водене до Английски език и плуване.
Не е занималня и нямам финансово облаги.Имам помещение което ползвам безвъзмездно, приятел с авто школа ми дава за 4 часа помещенеито, понеже не го ползва във времето което аз искам да ползвам.
Въпросът е как да го регламентирам законово, нямам финасофи облаги на приятелски начала сме с няколко родители ще се сменяме в това начинание.
И ако дойдат данъчни какво им казвам.Търсих информация , единственото което намерих беше че"Няма законови изисквания за кооператив".Е как да няма- значи е незааконно ли?
Моля за съвет как да постъпя и да съм изряден законово?
Благодаря!
vladib
Нов потребител

Назад към Търговско право