- Дата и час: 05 Фев 2025, 17:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
dokumenti za firma
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
dokumenti za firma
zdraveite imam nujda ot pomosht.omajena sam v italia za italianez.saprugat mi triabva da si otvori firma v balgaria za da mojem da zakupim edin hotel.kakvi dokumenti sa neobhodimi za otkrivaneto kogato si doidem v B-G prez septemvri che da ne se nalaga pak da se vrashta za neshto propusnato.-shte sam vi mnogo blagodarna naistina za pomoshta.-Sandra
- sandra
- Нов потребител
Re: dokumenti za firma
Sandra niama nujda ot nikakvi po specialni dokumenti.Nosete si samo dokumentite za samolichnost.Vsichko ostanalo se izgotvia v Bulgaria.Jelaia ti uspeh i da ne zabravish pri registraciata na firmata DA POLZVATE ADVOKAT!!!!:-)))
- lubitel
- Младши потребител
NE STAVA JASNO KAKVA TO4NO FIRMA ISKA DA OTKRIVA MAJAT TI. NAI-DOBRE E DA REGISTRIRA EDNOLI4NO DRUJESTVO S OGRANI4ENA OTGOVORNOST.
Na parvo vreme moga da ti kaja, 4e e neobhodimo 4ujdestranno fizi4esko lice trjabva da ima razre6enie za postojanno prebivavane, za da se registrira KATO EDNOLI4EN TARGOVEC ili iska da u4astva v koopracia, v sabiratelno drujestvo, komanditno drujestvo i t.n podobni /spored Zakona za 4ujdestrannite investicii/.
zA POVE4E INFORMACIA _pi6i na emaila mi.
Na parvo vreme moga da ti kaja, 4e e neobhodimo 4ujdestranno fizi4esko lice trjabva da ima razre6enie za postojanno prebivavane, za da se registrira KATO EDNOLI4EN TARGOVEC ili iska da u4astva v koopracia, v sabiratelno drujestvo, komanditno drujestvo i t.n podobni /spored Zakona za 4ujdestrannite investicii/.
zA POVE4E INFORMACIA _pi6i na emaila mi.
- Emilia Ruseva
Sandra , za da si otkrie firma - LTD v Bulgaria ot supruga Vi -italianec e neobhodim samo lichnia mu zadgranichen pasport , kapital - 5000 leva i 260 leva za neobhodimite durgavni taksi za registracia na firmata , kakto i advokatskia honorar po dogovarane. Za men she bude udovfostvie da Vi registriram tazi firma i da Vi dam druga polezna infrmacia.
- DORA NAYDENOVA
Vav vashia sluchai e neobhodimo da se registrira OOD (Ltd.). Bez zna`enie dali shte e ednolichno ili dvamata sas sapruga si shte ste sadruvnici w nego. ET ne varshi rabota, tai kato Vie iskate da zakupite nedvijim imot v BG. Kakto kazaha i kolegite predi men neobhodim vi e kapital nai-malko 5000 lv, koito sled registraciata mojete da si izteglite ot Bankata i da izpolzvate parite kakto reshite; neobhodim e italianskia pasport na maja Vi i advokatski honorar.
Az sam advokat i shte se radvam da vi pomogna. Pishete mi na e-mail epp@mail.bg za poveche informatsia.
Az sam advokat i shte se radvam da vi pomogna. Pishete mi na e-mail epp@mail.bg za poveche informatsia.
- D. Asenov
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|