Здравейте, ще помоля за помощ относно казуса, който ще опиша по-долу за което предварително благодаря
Съдружници в ООД- 5 физ.лица
Отношенията им се развалят и в резултат на което се сменя управителя. Новият такъв иска да приема по опис документите и ключовете за техниката, собственост на дружеството. Категорично му е отказано от стария управител и съдружник в момента.
Идеята ми е да се направи протокол от останалите 3-ма (разделени са 2 към 3 ) с който да се поканят да предадат исканите документи.Не го ли направят да преминем към процедура по изключване на същите.
Други идеи?
Благодаря Ви,
- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проблем в ООД-съвет?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Проблем в ООД-съвет?
Моля ви, споделете мнения
-
alexandar25 - Потребител
alexandar25 написа:
Идеята ми е да се направи протокол /от решение на ОС, свикано по надлежния ред/от останалите 3-ма (разделени са 2 към 3 ) с който да се поканят да предадат исканите документи.Не го ли направят да преминем към процедура по изключване на същите. чл.126, ал.3, т. 2 ТЗ.
Други идеи?
Благодаря Ви,
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
Благодаря,
Доколкото разбирам от написаното от Вас, съм на прав път. Ако греша моля някой да ме поправи
Хубав ден
Доколкото разбирам от написаното от Вас, съм на прав път. Ако греша моля някой да ме поправи
Хубав ден
-
alexandar25 - Потребител
Направихме не се явиха, не пожелаха да получат поканите за свикването на ОС, но ще помогнете ли със съвет как да вземем техниката за да може да се работи с нея? Към кой орган да се обърнем? Прокуратурата как би реагирала? Ще откаже да образува с мотив-гражданско правен спор или......?
И още едно питане имам. Бях чел решение в което е постановено, че протокол от ОС, с оглед на неговата валидност може да е подписан само от ПРОТОКОЛЧИК. Не е нужно всеки от съдружниците да го подписва. Вашето мнение какво е?
Благодаря
Успешна седмижа
И още едно питане имам. Бях чел решение в което е постановено, че протокол от ОС, с оглед на неговата валидност може да е подписан само от ПРОТОКОЛЧИК. Не е нужно всеки от съдружниците да го подписва. Вашето мнение какво е?
Благодаря
Успешна седмижа
-
alexandar25 - Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|