Вписване в публичния регистър на финансовите институции по чл. 3, ал. 1 от ЗКИ.
Има ли някой който може да задвижи цялата процедура - разбира се срещу заплащане.
Искам да си учредя легална малка финансова институция за отпускане на бързи заеми.
Ако някой го е правил и знае цялата процедура да пише за консултация.
Попрочетох на
http://www.bnb.bg/AboutUs/AUOnlineServi ... STER_FI_BG,
но мисля, че ми трябва юрист за тази работа!
- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Вписване в публичния регистър на финансовите институции
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Вписване в публичния регистър на финансовите институции
Никой ли няма от този форум който да е правил подобно нещо? Всичко го пише на сайта на БНБ, трябва някой да си наема да ми каже кое как да набавя и кое къде да напиша. Не мисля че трябва някой супер специалист по търговско право.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- akociboss
- Нов потребител
Движил съм подобни процедури, макар и не точно за регистрация на Небанкова финансова институция. Тази материя е сравнително нова.
Процедурата определено не е проста, но никакъв проблем да се направи.
Юрист за регистрацията задължителн ви трябва. Плаша се и такси, които не са много налки за да се рискува да бъдат загубени, ако нещо е объркано.
Процедурата определено не е проста, но никакъв проблем да се направи.
Юрист за регистрацията задължителн ви трябва. Плаша се и такси, които не са много налки за да се рискува да бъдат загубени, ако нещо е объркано.
- juristt
- Младши потребител
Аз изготвих и входирах документи за процедура. Ако Ви интересуват подробности - на лично съобщение.
- leator
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|