Имам следния въпрос.
Имам фирмен кредит (овърдрафт) към една банка, които е обезпечен с валутен депозит в същата банка. Преди крайния срок заведох писмо в банката, че желая да ми погасят овърдрафта напълно, а остатъка от депозита да си остане като депозит. Банката извърши това действие, но три месеца по късно без да ми каже защо.
Има ли право да НЕ го направи към датата, когато аз съм искал, а го прави три месеца по късно ... при положение, че ако крайния срок на договора е Октомври месец, тя го погася Юли.
Интересува ме законово, когато парите са налични и са мои ... и желанието е мое да погася кредита си ... банката има ли право да НЕ приеме това ?
- Дата и час: 24 Ное 2024, 00:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
погасяване на овърдрафт
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: погасяване на овърдрафт
Ей сега почваме да хвърляме боб и леща, за да разберем какво пише в договора Ви за кредит ...
П.П.: а Вие бисзМесмените кога ще се научите, че бизнес без юридически съветник рано, или късно е обречен на провал ...
П.П.: а Вие бисзМесмените кога ще се научите, че бизнес без юридически съветник рано, или късно е обречен на провал ...
- inspectora
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|