начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

документи за шивашко ателие

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

документи за шивашко ателие

Мнениеот ilen1971 » 08 Авг 2010, 00:38

Имам шивашка фирма работеща с 25-30 работника. Сега искам да си направя ателие за шивашки услуги в което да работя само аз.Освен касов апарат какви други документи ще ми трябват?Каква е разликата от шивашка фирма работила на ишлеме и ателие за шивашки услуги.
ilen1971
Младши потребител

Re: документи за шивашко ателие

Мнениеот DEKAH » 08 Авг 2010, 08:46

ilen1971 написа:Имам шивашка фирма работеща с 25-30 работника. Сега искам да си направя ателие за шивашки услуги в което да работя само аз.Освен касов апарат какви други документи ще ми трябват?Каква е разликата от шивашка фирма работила на ишлеме и ателие за шивашки услуги.

И нямате счетоводител и юрисконсулт?
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот lucius_seneca » 10 Авг 2010, 00:48

DEKAH написа:
ilen1971 написа:Имам шивашка фирма работеща с 25-30 работника. Сега искам да си направя ателие за шивашки услуги в което да работя само аз.Освен касов апарат какви други документи ще ми трябват?Каква е разликата от шивашка фирма работила на ишлеме и ателие за шивашки услуги.

И нямате счетоводител и юрисконсулт?

Ти пък счетоводител има, ама да дава пари за юрисконсулт/адвокат.Когато дойдат проблемите тогава идва тяхния ред-да оправят мазалото, за какво да им "дава" пари сега-криза е :mrgreen: :lol:
lucius_seneca
Младши потребител

Мнениеот ilen1971 » 10 Авг 2010, 11:47

Адвокатката ми е отпуска до края на месеца и за това се обърнах към форума.Не искам коментари, а ако някой знае да ми отговори.
ilen1971
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 10 Авг 2010, 14:37

Колегата все пак ще се върне. Починете и вие през това време, а на есен- заедно ще отстраните неяснотите.
Гост.
Старши потребител

Назад към Търговско право