начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Възражение на заповед за издължаване

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Възражение на заповед за издължаване

Мнениеот paradizzzio » 19 Авг 2010, 10:12

Ние сме фирма извършваща спедиторски услуги. Става въпрос за ситуция , в която преди 2,5 год наемаме транспортна фирма да извърши транспорт от Германия до Гърция, но за съжаление фирмата, която ни заявява транспорта се оказва фантом и никога не ни плаща. Съответно нашата фирма изплаща повече от 80% от сумата на превозвача, но за остатъка разчитаме на разбиране от страна на превозвача предвид ситуацията. За съжаление вместо това 2год по-късно той се опита да ни изнудва чрез фирма за събиране на дългове и след неуспех ни изпрати приложената заповед за издължаване, която обаче е без изходящ номер,дата и печат, само към нея има прикрепено СЪОБЩЕНИЕ, което е заверено. В случая ме интересува дали е по-добре да се повдигне възражение,защото не сме съгласни със сумата или да наемем адвокат, който да договори най-доброто възможно. Ако някой може да ме насочи към адвокат специализран в подобни казуси ще сме безкрайно задължени, тъй като не можем да публикуваме тук документите по случая, а без тях отговора за всеки един от вас съвсем няма да е лесен.

Мерси предварително.
paradizzzio
Нов потребител

Re: Възражение на заповед за издължаване

Мнениеот usra_ovcova » 19 Авг 2010, 20:34

paradizzzio написа:В случая ме интересува дали е по-добре да се повдигне възражение,защото не сме съгласни със сумата или да наемем адвокат, който да договори най-доброто възможно.
отг.ДОБРЕ Е ДА ПОВДИГНЕТЕ ВЪЗРАЖЕНИЕ .
Ако някой може да ме насочи към адвокат специализран в подобни казуси ще сме безкрайно задължени, тъй като не можем да публикуваме тук документите по случая, а без тях отговора за всеки един от вас съвсем няма да е лесен.
отг.КАК ДА НАСОЧА КАТО НЕ СТЕ ДАЛИ НАЧИН, ПО КОЙТО ЩЕ ПРИЕМАТЕ !!!
Мерси следварително.
usra_ovcova
Потребител

Re: Възражение на заповед за издължаване

Мнениеот jiji2 » 21 Авг 2010, 08:23

Бързо намерете адвокат, защото текат срокове и после ще стане много трудно, каквото и да възразявате...
jiji2
Потребител

Назад към Търговско право