- Дата и час: 27 Ное 2024, 17:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Регистрация на дружества!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
13 мнения
• Страница 1 от 1
Регистрация на дружества!
Здравейте, извършвам регистрация, пререгистрация, ликвидация на всякакъв вид дружества в Агенция по вписванията, както и всякакви други действия, свързани с търговския и имотен регистър. Коректност и експресност на услугата.
- kleemann
- Нов потребител
Re: Регистрация на дружества!
Здравейте Poli_g, няма проблем да поема ликвидацията на дружеството ви, но все пак ще трябва да отидем на нотариус за някои от документите. Ако желаете, може да ме потърсите , за да
уговорим детайлите. Приятен ден!
уговорим детайлите. Приятен ден!
Последна промяна kleemann на 21 Авг 2010, 22:44, променена общо 1 път
- kleemann
- Нов потребител
Здравейте отново! За да извърша ликвидацията, която отнема от 3 до 6 месеца, а понякога и повече, трябва да имам нотариално заверено пълномощно от вас. Освен него заявленията, които се подават в АВ също е необходимо да се заверят нотариално. Единствено не се заверяват, ако вие лично подадете заявлението, но както разбирам този вариант не е удачен.
Друга важна стъпка е снабдяването с удостоверение по чл. 5 от КСО, за което освен нотариално заверено пълномощно са необходими и счетоводни документи, включително ведомости и т.н.
Също така пълномощното е необходимо и за уведолмението по чл. 77 от ДОПК.
Вашето дружество пререгистрирано ли е или не? Питам, защото от това зависи дали ще има налагане на административна санкция или не.
Друга важна стъпка е снабдяването с удостоверение по чл. 5 от КСО, за което освен нотариално заверено пълномощно са необходими и счетоводни документи, включително ведомости и т.н.
Също така пълномощното е необходимо и за уведолмението по чл. 77 от ДОПК.
Вашето дружество пререгистрирано ли е или не? Питам, защото от това зависи дали ще има налагане на административна санкция или не.
- kleemann
- Нов потребител
Здравейте, а годишни финансови отчети състявете ли и колко ще струва? Благодаря.
- donchev
- Потребител
Здравей Poli_g, необходимо е да пререгистрирате дружеството си до края на годината. В противен случай то ще бъде пререгистрирано служебно и след това служебно и ще се ликвидира. Лошото е, че при служебната пререгистрация и ликвидация има глоба /т.нар. административна санкция/.
Самата пререгистрация иначе не е сложна и става за малко повече от седмица, но отново се изисква нотариално заверено пълномощно и други документи.
Приятна вечер и се надявам да съм помогнал
Самата пререгистрация иначе не е сложна и става за малко повече от седмица, но отново се изисква нотариално заверено пълномощно и други документи.
Приятна вечер и се надявам да съм помогнал
- kleemann
- Нов потребител
Здравейте donchev, мога да ви свържа със съставители на финансови отчети, ако желаете. Аз не се занимавам, защото това е счетоводна работа, не юридическа, но както споменах мога да ви свържа. Приятна вечер !
- kleemann
- Нов потребител
Както се казва: комплексно обслужване. Трябва да го добавите към логото си.
Юристи и счетоводители- подсигурени, от клиента се очаква да възложи работата.
Прав сте, не е удачен, така щото не сте адвокат.
Но бяхте така мил, че ще спра до тук.
Въпреки всичко- пожелавам успех в дейността ви. За всички има място под слънцето.
п.п. Един съвет, безплатен и юридически- никога не си давайте публично номера на мобилния- лесно сте откриваем.
Юристи и счетоводители- подсигурени, от клиента се очаква да възложи работата.
kleemann написа:.... Освен него заявленията, които се подават в АВ също е необходимо да се заверят нотариално. Единствено не се заверяват, ако вие лично подадете заявлението , но както разбирам този вариант не е удачен. ....
Прав сте, не е удачен, така щото не сте адвокат.
Но бяхте така мил, че ще спра до тук.
Въпреки всичко- пожелавам успех в дейността ви. За всички има място под слънцето.
п.п. Един съвет, безплатен и юридически- никога не си давайте публично номера на мобилния- лесно сте откриваем.
- Гост.
- Старши потребител
Извинявам се за създаденото неудобство на всички. Наистина това не е място за реклама или подобна дейност. Увлякох се, за което моля да буда извинен. Форумът е място само за помощ и ще се придържам към това.
- kleemann
- Нов потребител
Обръщение към всички настоящи и бъдещи колеги, хванали се на бас относно моето участие в темата.
Колеги, с прискърбие Ви уведомявам ( а дали?!? ), че участието ми в темата бе мотивирано само и единствено от факта, да докажа на всички четящи тук, че "не всичко , което лети се яде".
Производство по пререгистрация на съществуващи търговци, регистрация на нови, ликвидация- книжата са изготвяни и заявени от мен, в качеството ми на адвокат.
Пиво не употребявам, но на моя приятел- двойна му се следва.
п.п. Отново поднасям извинения към автора на темата, така щото помислите ми бяха нечисти.
Колеги, с прискърбие Ви уведомявам ( а дали?!? ), че участието ми в темата бе мотивирано само и единствено от факта, да докажа на всички четящи тук, че "не всичко , което лети се яде".
Производство по пререгистрация на съществуващи търговци, регистрация на нови, ликвидация- книжата са изготвяни и заявени от мен, в качеството ми на адвокат.
Пиво не употребявам, но на моя приятел- двойна му се следва.
п.п. Отново поднасям извинения към автора на темата, така щото помислите ми бяха нечисти.
- Гост.
- Старши потребител
Пиво, не!
Но в тия жеги, една сладоледена...няма да откажеш!
Но в тия жеги, една сладоледена...няма да откажеш!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
Къде е тУртата, приятелю?
И една забележка: Моля, следващият път да договаряш по-голяма миза при облозите, за да има какво да се дели.
Забавно ми бе, но спирам спаменето в темата.
Приятна вечер на всички.
И една забележка: Моля, следващият път да договаряш по-голяма миза при облозите, за да има какво да се дели.
Забавно ми бе, но спирам спаменето в темата.
Приятна вечер на всички.
- Гост.
- Старши потребител
Поли .....
Хубаво се позабавлавахме, благодарим
Лека седмица желаем и поздрави /ти си знаеш от нашето село - на вашето/
Хубаво се позабавлавахме, благодарим
Лека седмица желаем и поздрави /ти си знаеш от нашето село - на вашето/
Не си въобразявай!
- vili_spasova
- Потребител
Здравейте, бих искал да си регистрирам командитно дружество с акции /или нещо такова беше като ми го обиасняваха/. Колко ще ми струва и колко време отнема и бихте ли се заели?
- inspectora
- Активен потребител
13 мнения
• Страница 1 от 1
|
|