Здравейте,
Интересува ме как и откъде мога да се снабдя с финансовите отчети на ЕООД. Пробвах с "Дакси"-ударих на камък. Пробвах с "Апис"-резултат отново същият. Бихте ли ми препоръчали някаква работеща система. Трябват ми финансовите отчети на това дружество във връзка с дело к,оето водим срещу него!
- Дата и час: 23 Ное 2024, 21:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Намиране на финансови отчети!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Намиране на финансови отчети!
Пробвахте ли в ТР?
- teodora_koleva
- Младши потребител
Разбира се, първо там проверих. И в момента гледам в сайта на регистъра, има всякакви други документи сканирани и качени, но финансови отчети няма.
- blackshirt
- Нов потребител
Хм, защо съда не ги изиска по служебен път. След като видите дело и те биха имали значение за него не мисля, че ще е проблем да се снабдите с тях.
Друг вариант е да дадете данните на фирмата и да опитам да помогна.
Друг вариант е да дадете данните на фирмата и да опитам да помогна.
- teodora_koleva
- Младши потребител
чл. 190 ГПК
Обаче, колега, много ви е оскъдно изложението и повече не мога да подскажа, но е странно- какво се домогвате да докажете с ГФО на ответника? Данни за икономическите показатели на едно дружество може да поискате поне от още едно място, да не споменавам, че ГФО с 90% не отразява реалното състояние.
Обаче, колега, много ви е оскъдно изложението и повече не мога да подскажа, но е странно- какво се домогвате да докажете с ГФО на ответника? Данни за икономическите показатели на едно дружество може да поискате поне от още едно място, да не споменавам, че ГФО с 90% не отразява реалното състояние.
- Гост.
- Старши потребител
Здравейте,
Благодаря за отговорите, не съм колега(юрист) и за това не мога да отговоря на някои от вашите въпроси. Мисля, че е изпуснат момента ГФОтчети да бъдат изискани по служебен път, делото вече е на последна инстанция.
teodora_koleva изпратил съм ви данните на фирмата на "лични съобщения".
Благодаря за отговорите, не съм колега(юрист) и за това не мога да отговоря на някои от вашите въпроси. Мисля, че е изпуснат момента ГФОтчети да бъдат изискани по служебен път, делото вече е на последна инстанция.
teodora_koleva изпратил съм ви данните на фирмата на "лични съобщения".
- blackshirt
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|