начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Прекратяване на договор

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Прекратяване на договор

Мнениеот dommo1 » 09 Апр 2012, 23:29

Здравейте,
Имам договор със фирма, изпълнявам си стриктно задълженията по него, но от няколко месеца възложителя спря да плаща. Опитвам се да го открия за да прекратя договора (защото все пак неплащането не ме освобождава от задълженията по него), но той упорито се крие. Как мога да прекратя този договор? В договора пише, че при неспазване на задълженията ощетената страна може да го прекрати без предизвестие. Не знам какъв е механизма на нотариалната покана и дали ще свърши работа, при условие че въпросния управител на фирма е много трудно откриваем - има двойно гражданство и постоянен адрес в чужбина.
Ще се радвам ако някой ме упъти как да процедирам.
dommo1
Младши потребител

Назад към Търговско право