- Дата и час: 22 Ное 2024, 19:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЮЛНЦ вписване в ТР
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
ЮЛНЦ вписване в ТР
Попрегледах, но не успях да си намеря отговор относно следното - ЮЛНЦ не подлежат на вписване в ТР (вписват си се в другие регистри), но съществува ли хипотеза, при която да се наложи вписване на това ЮЛ в търговския регистър?
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
- bludniq_sin
- Потребител
Re: ЮЛНЦ вписване в ТР
Май не. Аз скоро гоних едни калпазани с НЦ, дето имаха стопанска дейност колкото искаш и приходи за милиони от нея, но нямаха регистрация в ТР. Имаха регистрирани в ТР търговски дружества, на които са 100% собственици, но те не бяха регистрирани.
- ivanov_p
- Активен потребител
То и на мен това ми е единственото за което се сещам като вариант в който такова дружество може да фигурира в ТР - ако е собственик по някакъв начин на дружество вписано там. Ами ок. Благодаря за мнението - щото ми беше зададен такъв въпрос ама доста убедено, че има някакъв вариант .. и аз не можах да го изфантазирам какъв ще да е тоя вариант и рекох да се допитам. Ако все пак на някой му светне друг вариант ще съм благодарен и на други мнения.
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
- bludniq_sin
- Потребител
Зависи какво разбираш под вписване. Ако ЮЛНЦ притежава някакво предприятие/предприятия, ще фигурира като собственик. Партида обаче няма как да има, нито има начин вписванията по подлежащите обстоятелства да се извършват в ТР.
Dip trip, flip fantasia
- octavia
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|