начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

pomognete s infornatzia za pravoto na evropeiskia sauz

pomognete s infornatzia za pravoto na evropeiskia sauz

Мнениеот ZIZU » 24 Яну 2003, 00:42

imam v blizkoto bade6te izpit po pravo na evropeiskia sauz i vse ne moga da nameria dostata4no informatzia na balgarski ezik a tova e mnaga KOFTI RABOTA za6toto vremeto si te4e a materialite ili sa na angliiski ili sa mnogo stari kato redaktzia na balgarski ezik tak 4e mnogo 6te sam blagodaren ako me posavetvate kade i ot kakvo moga da 4erpia informatzia
PREDVARITELNO BLAGODARIA ............
ZIZU
Младши потребител

Re: pomognete s infornatzia za pravoto na evropeiskia sauz

Мнениеот цвети » 24 Яну 2003, 15:13

Има два учебника по право на Европейския съюз - единият е с автор Жасмин Попова и е от миналата година , т.е. сравнително нов, а другият е с автор Орлин Борисов, но не знам от коя година е.
цвети

Мнениеот karfi4ka » 24 Яну 2003, 16:11

Има и една много добра книжка на Мари-Франс Кристоф Чакалоф - "ИЗГРАЖДАНЕТО НА ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА 1945-1990г.", издадена е 2000 г. Щом ще се готвиш за изпит, тя ще ти е от полза, защото в синтезирана форма казва много неща по същество. Няма теория и идеологизация, пък и е джобен формат :))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот hariman » 25 Яну 2003, 18:54

Polzvaite u4ebnika na Jasmin Popova, toi e nai-nov i e dobar. za dogovorite za evrop. ob6tnostti ima zbornik na Orlin Borisov, a sa6to i vav Siela - tam redakciyata e sled dogovora ot Amsterdam.
hariman
Потребител

Назад към Право на ЕС