начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Обжалване на конкурс за академична длъжност пред ВАС

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обжалване на конкурс за академична длъжност пред ВАС

Мнениеот doctorphd » 31 Мар 2025, 08:08

Здравейте,

Пише Ви Доктор Пенко Колев Папазов /Химически Науки, точка 4.2/ Високо ранкира с индекс 6 в Scopus и намиращ се на 5646 място в Nacional H-index Ranking/това е ранклиста, като при тенисистите/

Най-вероятно ще се наложи обжалване на конкурси за академична длъжност - Главен Асистент и/или Доцент пред ВАС. Както добре знаете, това е възможно задължително с Адвокат. Звъннах на няколко адвокати от София, но ударих на камък, такова дело не е водено в България, няма съдебна практика и никой адвокат не иска да ме представлява, дори не могат да ми предложат някой техен колега, тъй като няма адвокат, който е водил такова дело. Съдиите не знаят какво да правят, адвокатите също. Използва се ЗРАС, закон за развитието на академичния състав. Изложил съм мотиви за обжалване на конкурсите в 7-8 страници, но адвоката трябва все пак да се подготви за пред ВАС. Ако някой има желание.... Телефона ми е: 0889 50 80 33

Успешна Седмица!
Д-р Пенко К. Папазов
doctorphd
Нов потребител

Назад към Административно право