начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Насоки и препоръка на адвокат при покупка на имот?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Насоки и препоръка на адвокат при покупка на имот?

Мнениеот randal » 07 Фев 2010, 22:43

Здравейте,

Харесъл съм апартамент който се намира в София, пред Акт 15 е, със цена около 55000 евро. Свързал съм се директно със строителя, но май имотът се води на частно лице, а строителят на сградата е доста читав и съм готов да поема риска. Въпросът ми е можете ли да ми кажете какви са стъпките които трябва да предприема за да си осигуря сигурност, какви документи трябва да изискам от строителя, кога се прави проверка в агенцията по вписванията и т.н.
Ще се радвам и ако можете да ми препоръчате адвокат специализиран в тази област?

Благодаря предварително!
randal
Нов потребител

Re: Насоки и препоръка на адвокат при покупка на имот?

Мнениеот usra_ovcova » 07 Фев 2010, 23:13

Фактът,че имота се води на частно лице,а не на строителя,вече води доста въпросителни.
Така, както искате име и презиме на специализиран адвокат няма да стане!
Бих ви помогнала безплатно, ако дойдете да ви видя безпомощната муцунка дето иска в интернет да получи пълен и изчерпателен отговор.
Предлагам, но вие няма да дойдете, защото не иде да сте спечелил 55000 евро, а да нямате адвокат и да мрънкате за 200лв.-300лв.!
Иначе, ако приемете- заповядайте...
usra_ovcova
Потребител

Назад към Покупко-продажба