начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ПРИЗНАВАМ БЯСНА СЪМ

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПРИЗНАВАМ БЯСНА СЪМ

Мнениеот donna » 11 Дек 2008, 18:35

СЛУЧАЯ Е СЛЕДНИЯ :

Двама съпрузи мъж А и жена Б имат имот,съпругът А умира и го наследяват съпругата Б и двамата сита Е и Ж . Синът Е умира през 2005г /живее със семейството си в наследствения имот /наследяват го съпруга И и децата Ри С . Синът Ж се снабдява с КНА за имота през 2007г въпреки ,че майка му е жива и че др. наследници обитават имота до 2006г и после зачинават да живеят другаде.
Наследниците на Е завеждат иск за отмяна на констативката и КНА е отменен за техните наследствени квоти само .

През 2008г умира съпругата Б - наследниците на Е/децата/ пак завеждат иск за отмяна на КНА в другата му част /неотменена/за това което получават по силата на правоприемството от баба си А.

Съдът обаче прекратява втоорто дело с определение /за отмяна на КНА за частта от бабата А/тъй като сме били съдили 2 пъти за едно и също...вярно имота е един и същ ,но това е наследство от друг наследодател

Та ние искаме отмяна на КНА в частта която им е наследствена по правоприемство от бабата А ...

думи нямам :evil:
donna
Старши потребител

Re: ПРИЗНАВАМ БЯСНА СЪМ

Мнениеот donna » 11 Дек 2008, 18:50

Естествено ще жаля :lol: и кво да пиша съда не е разбрал правилно фактическата обстановка , не е чел ЗН , не е прегледал доказателствата ....хора ответника ми призна иска между другото :twisted:
donna
Старши потребител

Мнениеот Melly » 11 Дек 2008, 18:56

Излей си душата, Дона. Едно към едно, но с аргументи.

П.П. Признанието на иска извън с.з. ли е, щото ако е обратното - още по-лошо за съда. :oops:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот donna » 11 Дек 2008, 19:00

В съдебно заседание човека призна иска ,призна че не е владял ...,и си каза че знае че има само 1/2, то и в отговора му има признание ,ако щете.
donna
Старши потребител

Мнениеот zenitn » 11 Дек 2008, 19:09

брей, ми то съдът къде ли гледа? и какво ли чете? :roll:
то, че ще жалите да, ама що, като е можело и без това.
ох-х-х-х- става все по зле...........
поднасям съчувствието си за проблема, успех
zenitn
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 11 Дек 2008, 23:48

Ще обжалваш, то е ясно. Но не си струва да се нервираш за това...
Ако фактите са такива, каквито ми изложи днес, и от ОС прочетат доказателствата по делото... ще отменят определението.
Но, наистина, при вас има нещо... :?

п.п. Мели, знам случая- има железни аргументи, колкото сума правни норми за отмяна на това хм... че съдът и тук чете, ама е нелепо определението. Вярно - натовареността им е голяма, ама...... 8) Донна, ще ти разкаже в събота.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Melly » 12 Дек 2008, 00:12

Ама молА вас,
Нема да се бориме и със саби да се колиме :lol: :lol: :lol: :lol:
Казах - само с аргументи!

Щом ни четат, нека пратя най-сърдечни Коледни поздрави на съда, и .....малко повечко да внимават :wink: :D . Разбирам, човешко е да се греши...., но всичко е добре, когато свърши добре. Е, хубавото в случая е, че има възможост за поправка.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот saschkos » 12 Дек 2008, 09:50

Поправка , поправка , а нервите на хората ?
Още повече, според описаното- елементарно е
saschkos
Нов потребител

Мнениеот nikiiita » 12 Дек 2008, 10:23

Направо е абсурдно това :( Най-лошото е, че аз съм прекият потърпевш от цялата работа... Умът ми не го побира още... Дори ответникът ни разбра и се съгласи в съдебно заседание, че е така, а съдът не можа... Как ще водим два пъти дело за едно и също нещо... :evil:
"Няма по-добър начин да се тренира въображението от това да се учи право. Никой артист никога не е интерпретирал природата толкова свободно, колкото адвокатите интерпретират истината"
Jean Giradoux
Аватар
nikiiita
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба