начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Трябва ли да информирам общината

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Трябва ли да информирам общината

Мнениеот zlato » 06 Окт 2010, 19:46

Здравейте,
къщата е двуетажна с два обекта и четирима собственика.Необходим е спешен ремонт на мръсния канал/напукан каменит/, който е запушен и водата от него вече 1о дена пропива в зида.
За извършването на ремонта трябва ли да подам някакъв писмен документ до Общината/както при ремонт на покрив/.За целта ще бъде спряна и водата на 1-ви етаж, където живеят съсобствениците.Тъй като сме в конфликт те ще се жалват.Как да ги предупредя, за да имам писмен документ за предупреждението, че водата ще бъде спряна./за да е законно/
Предварително благодаря на отзовалите се.Мнението Ви за мен е много важно.
zlato
Младши потребител

Re: Трябва ли да информирам общината

Мнениеот zlato » 06 Окт 2010, 20:17

Ще задам въпроса и по друг начин:
Ако има авария, в случая изтичане на вода от напукан мръсен канал, и искам да спра водата на етажа в който е аварията, как и къде да подам Предупреждение, че водата ще бъде спряна до отстраняване на аварията.
Моля Ви ако някой знае нещо нека се влючи.Много ми е спешно,Наводняват ни.
zlato
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба