начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Премахване на сграда върху моя земя!

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Премахване на сграда върху моя земя!

Мнениеот julyanvonemona » 07 Ное 2011, 20:23

bgarch е прав!Само да знаете, че de urе сграда в имота Ви не съществува, а въпроса с вината за продажба на незаконна сграда не е Ваш а на общината и струпаните строителни материали
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот probcho » 07 Ное 2011, 20:34

.
Последна промяна probcho на 12 Дек 2011, 19:40, променена общо 1 път
probcho
Активен потребител

Мнениеот probcho » 07 Ное 2011, 20:36

.
Последна промяна probcho на 12 Дек 2011, 19:39, променена общо 1 път
probcho
Активен потребител

Мнениеот goblin » 07 Ное 2011, 21:32

julyanvonemona написа:......de urе...?
...ъргумент...?

Недейте така, моля Ви...
goblin
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 08 Ное 2011, 09:34

Недейте така, моля Ви...
goblin, някъде из другите теми обявих че има лице получило лиценз от мен за правене на правописни и стилови корегции върху моите постове и че всяка година организирам търг с явно наддаване за цената на този лиценз. Такива са моите правила!
Между другото тази година е към края си. Очаквам Вашата оферта!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот goblin » 08 Ное 2011, 18:53

С удоволствие ще участвам в наддаването - като гледам, предоставяте достатъчно материал...
goblin
Потребител

Мнениеот bgarch » 08 Ное 2011, 20:14

probcho написа:Прави сте! Но нали все пак се подготвят тръжни документи, които разглеждат някои и от тези въпроси, които разискваме сега!

Въпрос на "административен капацитет", както се казва в някои документи на Европейската комисия по наш адрес ...
Изображение
bgarch
Потребител

Мнениеот teogeo » 09 Ное 2011, 18:13

dmetodi написа:Когато исках да си върна имота първоначално ми беше отказано, защото върху него беше построена въпросната сграда. Заведох дела, че сградата е незаконна, няма документи и т. н., спечелих ги и така ми върнаха имота. След това, както съм написал по-горе общината си я актува!!!

Господине бре! Покажете това решение на съда да видим какво точно е отсъдил. Как става така - съдите, че сградата е незаконна и съдът решава (ей така, между другото) да Ви върне и имота?
Аватар
teogeo
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 12 Ное 2011, 07:54

teogeo.Ако dmetodi действително е успял да докаже че изградената върху подрежащия на реституция имот е незаконна (аз лично се съмнявам, че въобще такова нещо е имало, а тук се разиграва учебен казус - в което няма лошо разбира се) то имота върху който е изградена задължително подлижи на връщане. Аз обаче хич не се съмнявам,че умиращите в ликвидация и пр. бивши ДСО, ДФ и каквото там се сетите, като нищо са включили в своите ДМА този незаконен обект и са го шитнали в приватизационния процес. Такива случай "от тук до края на света"!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Съсобственост и делба