Баща ми е собственик на апартамент. Той ми има 2 брачни деца и едно извънбрачно. Неговата воля е да остави апартамента си на брачните деца, но не иска това да става чрез продажба. Възможно ли е да се сключи договор за гледане или дарение,(или нещо такова), но така да се изпипа договора ,че извънбрачното дете да не може да оспорва сделката, заради запазена част. Какъв вид сделка бихте ме посъветвали да направим с баща ми , като изключим продажбата, така че брачните деца да придобият апартамента, а извънбрачните да не могат да претендират?
Благодаря!
- Дата и час: 27 Ное 2024, 10:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
какво бихте ме посъветвали?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: какво бихте ме посъветвали?
Да подходя ли директно към въпроса
Съетът ми е да си седите кротко на четирибуквието!
Съетът ми е да си седите кротко на четирибуквието!
-
Melly - Старши потребител
че защо пък решихте,че трябва да изключите продажбата
Когато се искат такива не много честни неща,не се задават въпроси във форуми,а се отива при адвокат,който ще ви изясни всичко хубаво и лошо....
Когато се искат такива не много честни неща,не се задават въпроси във форуми,а се отива при адвокат,който ще ви изясни всичко хубаво и лошо....
- punisher
- Потребител
да,сега видях,че два пъти е пусната темата
явно е много спешно че да беше мислил,когато е създавал извънбрачното...оттук толкова..за повече инфо-при колега
явно е много спешно че да беше мислил,когато е създавал извънбрачното...оттук толкова..за повече инфо-при колега
- punisher
- Потребител
Така де, на вЪпросителя ще му дойде
малко множко отделеното внимание
малко множко отделеното внимание
-
Melly - Старши потребител
donna написа:http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=34799
това не е ли в същия смисъл?
viewtopic.php?f=3&t=34138&p=298035#p298035http://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=23&t=33935&p=294034#p294034
п.п. може и да не се е получило добре с копирането, но май openyoureyesopen "върти" все около едно и също докато получи удовлетворяващ отговор.
- ceko1969
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|