начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Трябва ли да информирам общината

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Трябва ли да информирам общината

Мнениеот zlato » 06 Окт 2010, 19:46

Здравейте,
къщата е двуетажна с два обекта и четирима собственика.Необходим е спешен ремонт на мръсния канал/напукан каменит/, който е запушен и водата от него вече 1о дена пропива в зида.
За извършването на ремонта трябва ли да подам някакъв писмен документ до Общината/както при ремонт на покрив/.За целта ще бъде спряна и водата на 1-ви етаж, където живеят съсобствениците.Тъй като сме в конфликт те ще се жалват.Как да ги предупредя, за да имам писмен документ за предупреждението, че водата ще бъде спряна./за да е законно/
Предварително благодаря на отзовалите се.Мнението Ви за мен е много важно.
zlato
Младши потребител

Re: Трябва ли да информирам общината

Мнениеот zlato » 06 Окт 2010, 20:17

Ще задам въпроса и по друг начин:
Ако има авария, в случая изтичане на вода от напукан мръсен канал, и искам да спра водата на етажа в който е аварията, как и къде да подам Предупреждение, че водата ще бъде спряна до отстраняване на аварията.
Моля Ви ако някой знае нещо нека се влючи.Много ми е спешно,Наводняват ни.
zlato
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба